Комунальники Симчишина хотіли витратити третину мільйона на майданчик для вигулу собак

Фото: https://inpoland.net.pl/

Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради відмінило тендер на проведення капітального ремонту комунального майданчика для вигулу собак біля водойми в мікрорайоні Озерна у Хмельницькому очікуваною вартістю 330 тис. грн.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

17 листопада завершувався кінцевий термін подання тендерних пропозицій, однак не знайшлося бажаючих учасників узяти участь у торгах.

Комунальники планували під майданчик для вигулу собак посіяти газони тракторною сіялкою на площі 0,2 га, установити металеву огорожу з сітки висотою до 2,2 м, встановлити інвентар для спортивно-дресирувального майданчика, чотири зоокомплекса, три унiверсальні легкоатлетичні бар’єра, тунель довжиною 2,5 м.

Як писав НГП, у травні 2019 року управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради провело тендер з будівництва центру поводження з тваринами команального підприємства «Надія» на вул. Заводській, 165 у Хмельницькому очікуваною вартістю 16,18 млн грн.

Переможцем визначено хмельницьке ПП “Укр Захід Буд Сервіс”, яке дало ціну 14,94 млн грн.

Об’єкт включатиме у собі приміщення для утримання тварин (вольери на 30 тварин), ізолятор, господарську будівлю, приміщення охорони, станцію біологічної очистки 10 куб .м на добу, очисні споруди дощових стоків, каналізаційну насосну станцію, трансформаторну підстанцію.

Також до притулку для тварин підведуть електропостачання, водопостачання та водовідведення, облаштують під’зну дорогу.

По всій території встановлять металеву огорожу висотою 2,2 м.

Інформує НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне