Кожен першокласник Хмельницького навчатиметься за індивідуальною партою

1
Фото: khm.gov.ua

Про таке нововведення повідомляє прес-служба міської ради. 

Відповідно до концепції «Нова українська школа» усі першокласники мають бути забезпечені індивідуальними партами. Це мобільні робочі місця, які легко трансформуються для групової роботи.

Так, станом на сьогодні, хмельницькі школи на 80% забезпечені індивідуальними партами. Наразі придбано 3298 парт з 4171 запланованих.

2

khm.gov.ua

На закупівлю меблів передбачені кошти з міського та державного бюджету. Частка міського бюджету складає 41%. Загалом на придбання парт у 2019 році освоєно 4399,5 тис грн.  

Нагадаємо, що «Дитячі» поліцейські Хмельницького навчали вихованців дитячого будинку протидіяти булінгу та відстоювати свої права. У рамках всеукраїнської акції «Діти! Поліція! Безпека!» ювенальні поліцейські Хмельницького провели навчально-виховний захід для хлопчиків та дівчаток з дитячого будинку обласної ради. Вихованці дитячого будинку Хмельницької обласної ради є підшефними хмельницьких поліцейських, входять до молодіжного руху «ХОМА» і активно беруть участь у різноманітних профілактичних заходах, які проводять поліцейські.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне