Крісло керівника Хмельницького відділення АМКУ зайняв Олег Федорчук

1
Фото: www.amc.gov

Хмельницькому територіальному відділенню Антимонопольного комітету 6 лютого представили нового керівника – ним став колишній керівник комунального підприємства і податківець Олег Федорчук. Про це інформує прес-служба відділення.

Конкурс на зайняття посади голови Хмельницького ОТВ АМКУ Олег Федорчук виграв у грудні 2018 року.

Водночас видання «Наші гроші» дослідило біографічні дані Федорчука. І виявило у його минулому розіграші публічних закупівель тісні зв`язки між компанією, у якій він працював, та фірмою його доньки . Дані були оприлюднені на початку січня у матеріалі «Норови АМКУ: головне не вийти на самого себе».

2

nashigroshi.org

Разом з тим, АМКУ оприлюднив інформацію про призначення Федорчука керівником Хмельницького відділення АМКУ 6 лютого, більше ніж через місяць після визнання Федорчука переможцем конкурсу.

“Представники Комітету зазначили, що основними завданнями Хмельницького тервідділення є підвищення конкуренції і подолання проблемних питань реалізації розвитку конкурентної політики в регіоні”, – вказано на сайті АМКУ.

3

www.amc.gov

Сам Олег Федорчук до перемоги у конкурсі АМКУ менш ніж півроку очолював комунальний «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти». У 2006-2008 роках був заступником голови Хмельницької ОДА Олександра Буханевича, пізніше – Івана Гавчука. Також працював першим заступником голови ДПА у Хмельницькій області (2008-2010 роки). Потому був заступником керівника обласних податківців, після чого пішов на пенсію.

Нагадаємо, що Олег Федорчук  переміг у конкурсі на посаду голови Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету з результатом 10,6 балів. У поданій електронній декларації за 2017 рік пан Федорчук зазначив, що є власником ТОВ “Горинь теплоінвест”.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне