Лісівники Хмельниччини шукають шляхи вдосконалення реалізації продукції

Фото: kmlis.gov.ua

Сьогодні, 18 жовтня в Хмельницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася нарада з питань удосконалення реалізації продукції.

Відкриваючи засідання, заступник начальника управління Ю.Л. Безноско наголосив, що в сьогоднішній час зростає роль і важливість інтернету в реалізації продукції та послуг. У зв’язку з цим створення інтернет-магазину є вже не просто привабливою ідеєю, а й життєвою необхідністю. В нас діє такий інтернет-магазин, але його робота потребує вдосконалення й розширення, оскільки зараз реалізовується лише декоративний посадковий матеріал й недеревна продукція: мед, лісові ягоди, чаї та інше.

kmlis.gov.ua

На нараді надійшло чимало слушних пропозицій щодо розміщення на сторінках магазину основних показників. Його послуги мають бути розраховані, як для великих, так і для малих підприємств та індивідуальних споживачів. Тому форма і зміст повинні бути зрозумілими для всіх. Отож важливо, щоб користуватися послугами інтернет-магазину можна було б, незважаючи на місце проживання покупця – чи то в місті, чи в селі. Новий формат інтернет-магазину передбачає надання послуг із доставкою продукції в двір споживача.
На нараді акумульовано думки учасників та підготовлено технічне завдання розробникам такого інтернет-магазину.

Прес-служба Хмельницького ОУЛМГ 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне