Майонез із “градусами” та “заряджений” салат намагались передати у слідчий ізолятор

6
Фото: .facebook.com

В черговий раз співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спробу доставки до охоронюваної зони заборонених предметів і речовин.

Подія трапилась 12 листопада 2019 року близько 17 години 00хв.. Під час догляду, працівниками слідчого ізолятору, вмісту посилки, що надійшла ув’язненому Б. від громадянки К. із міста Хмельницький було виявлено та вилучено мобільний телефон марки «NOKIA» із зарядним пристроєм до нього. Які знаходились в прихованому вигляді в пластиковому лотку із салатом. А також в упаковці із під майонезу ємністю 360 грам було виявлено та вилучено рідину із різким запахом алкоголю.

Наразі за даним фактом співробітниками установи проводиться робота по оформленню та направленню до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення. Передбаченого ст. 188 КУпАП. Відповідальність за яку передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне