Маленькі хмельничани разом із батьками боротимуться за звання «Найкращої футбольної родини міста»

1
Фото: khm.gov.ua

Про спортивний захід повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, 1 червня вперше в Хмельницькому, відбудуться змагання з міні-футболу «Родинний футболфест». Змагання проводяться під патронатом міського голови Олександра Симчишина. Сімейне спортивне свято розпочнеться парадом змагань. Початок о 10.00 на стадіоні Дитячо-юнацької спортивної школи №1.

На полі у футбольних поєдинках зустрінуться 50 сімей, діти яких навчаються в 26 навчальних закладах міста. В складі команди мають право грати лише члени родини. Вік дітей від 7 до 11 років включно, незалежно від статі.

За результатами змагань буде визначено найкращу футбольну родину міста. Кращі 10 команд будуть нагороджені призами.

Нагадаємо, що у Хмельницькому пройде найбільший кінофестиваль для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». Це фестиваль, що знайомить українських дітей як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Заснований у 2014 році, він відбувається у 23 містах України – від мільйонників до регіональних центрів. Минулого року покази фестивалю відвідали понад 42 000 глядачів. Вхід на всі покази – безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне