Мешканець Хмельниччини організував збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
Хмельницькою обласною прокуратурою спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Хмельницькій області вживаються заходи щодо викриття та припинення незаконної діяльності з реалізації контрафактних алкогольних напоїв.
 
У межах досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою та збут підакцизних товарів) повідомлено про підозру місцевому мешканцю, незаконну діяльність якого викрито та припинено наприкінці минулого року.
 
Встановлено, що реалізацію незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки він проводив через мережу торгових точок.
 
Під час проведення правоохоронцями ряду санкціонованих обшуків за місцями зберігання та збуту фальсифікату виявлено та вилучено понад 2 500 літрів алкоголю, розлитого у картонну тару типу «Bag-in-Box» без марок акцизного податку.
 
Як повідомив начальник галузевого відділу обласної прокуратури Олег Львовський, відповідно до висновків експертних досліджень вказані алкогольні напої не відповідають вимогам ДСТУ.
 
Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на встановлення усіх обставин кримінального правопорушення та завершення досудового розслідування.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне