Мешканець Славутського району, який наніс своїй дружині смертельні тілесні ушкодження, 8 років проведе за ґратами

Фото: 1news.com.ua
Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця с. Перемишель Славутського району, який наніс своїй дружині тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть.
 
За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури слідчим відділом Славутського відділу Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що у серпні цього року чоловік вдома влаштував суперечку із своєю дружиною.
 
Під час конфлікту, зловмисник вхопив до рук дерев’яну палицю та наніс нею численні удари в різні частини тіла потерпілої.
 
Від отриманих тілесних ушкоджень 38-річна жінка померла на території власного подвір’я.
 
Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
Як повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Базан, вироком Старокостянтинівського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне