Мешканка Деражні відсвяткувала 100-річний ювілей

128
Фото: .adm-km.gov.ua

Ганна Тодосівна Губіцька у грудні відзначає свій 100-річний ювілей. З нагоди поважної дати до оселі довгожительки завітали керівник апарату Деражнянської районної державної адміністрації Людмила Давидович, голова районної ради ветеранів Микола Мацьков. Також  голова громадської організації інвалідів армії та дитинства Володимир Пачевський.

Гості привітали ювілярку, побажали їй міцного здоров’я, поваги від оточуючих, любові від рідних і близьких людей – дітей, онуків та правнуків. Які на даний час опікуються своєю рідненькою матусею та бабусею та своєю любов’ю й повагою зігрівають її поважний вік.

Найкращі побажання передали Ганні Тодосівні  і від імені голови обласної державної адміністрації Дмитра Габінета.  Ювілярці також вручили подяку обласної державної адміністрації , подарунок та квіти.

Пройшла за свої сто років Ганна Тодосівна довгий та нелегкий шлях. Народилася вона  в бідній селянській родині. Ровесниця революції і громадянської війни, пережила важкий голод 1932-1933 років. Перед війною 1941-1945 рр. закінчила два класи початкової школи.

З раннього дитинства важко працювала, незважаючи на травму ноги. В роки радянсько-німецької війни проявила високу свідомість необхідності захисту Батьківщини та разом з сусідкою-вчителькою допомагала партизанам, приносячи їм в ліс їжу. За проявлені патріотизм і героїзм була нагороджена високою державною нагородою.

В 1958 р. вийшла заміж в с.Коржівці Деражнянського району за Губіцького Мифодія Григоровича та прийняла за своїх його семеро дітей від першого шлюбу. Народила донечку і разом з чоловіком вигодувала, виростила і виховала восьмеро дітей.

Виховання дітей поєднувала з роботою в городній бригаді, а потім в рільничій бригаді колгоспів ім.Шевченка, а потім колгоспу-мільйонера ім. Суворова. Користувалася заслуженим авторитетом в селі, як невтомна трудівниця. Має понад 60 років трудового стажу.

Нині проживає в м. Деражня під опікою доньки Тетяни.

Бажаємо Ганні Тодосівні міцного здоров’я, достатку, злагоди в родині та ще довгих літ життя!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне