Мешканку Хмельницької області затримано з партією психотропів на пів мільйона гривень

Фото: https://hm.npu.gov.ua/
Жінка розповсюджувала готові до вжитку наркотичні засоби та психотропні речовини у Хмельницькому та Луцьку. Фігурантку затримали та оголосили про підозру.
 
Жителька Хмельницького займається збутом наркотичних засобів та психотропних речовин – саме таку інформацію встановили оперативники Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.
 
Бажаючи заробити легких грошей, 38-річна жінка почала працювати на один з інтернет-магазинів, який «спеціалізувався» на незаконному продажі психотропних речовин. Вона отримувала через поштовий зв’язок заборонений товар, фасувала його та робила «мастер-клади» – закладки з великою кількістю наркотичних засобів, для подальшої реалізації серед наркозалежних осіб у Хмельницькому та Луцьку.
 
Оперативники внутрішньої безпеки та управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НПУ спільно зі слідчими хмельницької поліції затримали фігурантку одразу після отримання чергової партії наркотиків біля одного з поштових відділень.
 
 
Під час проведення першочергових слідчих дій у зловмисниці вилучили близько кілограма pvp солей, готові до збуту закладки з психотропною речовиною, електроні ваги та засоби для фасування.
 
За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить приблизно пів мільйона гривень.
 
Фігурантку затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Хмельницької обласної прокуратури слідчі поліції Хмельниччини оголосили зловмисниці про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За незаконні оборудки з наркотиками їй загрожує до 12-ти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне