Мешканки м. Волочиськ займались збутом серед наркозалежних канабісу і синтетичних наркотиків

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Поліцейські встановили, що мешканки м. Волочиськ через телеграм-канали купували наркотики за оптовими цінами, а потім продавали наркозалежним окремими дозами безпосередньо «з рук в руки».

Оперативники управління протидії наркозлочинності в Хмельницькій області ДБН НПУ спільно з колегами зі слідчого управління ГУНП та Хмельницького районного управління поліції задокументували злочинну діяльність двох жительок м. Волочиськ 20 та 27 років. Остання, до речі, раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за шахрайські дії.

Правоохоронці встановили, що жінки за оптовими цінами купували наркотики через телеграм-канали, а потім продавали наркозалежним безпосередньо «з рук в руки» після попередньої оплати. Свою діяльність вони розгорнули на території м. Волочиськ та м. Хмельницький.

https://hm.npu.gov.ua/

Крім того, молодша фігурантка за місцем свого проживання організувала так званий наркопритон для вживання наркотиків своїми клієнтами.

Поліцейські задокументували цілий ряд фактів продажу наркотиків зловмисницями. 24 лютого після чергового факту збуту ними амфетаміну жінок було затримано.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисницям може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне