Мешканці області продовжують потрапляти у доволі поширені шахрайські схеми

Фото: ukurier.gov.ua

Минулої доби до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області звернулися семеро мешканців області, які були ошукані шахраями майже на 59 тисяч гривень. Наразі поліцейські працюють над встановленням осіб зловмисників і закликають громадян бути пильними та берегти власні кошти.

Так, вчора, 21 грудня, до Кам’янець-Подільського відділу поліції звернулося двоє місцевих жителів, які намагалися придбати дизельне паливо за заниженими цінами, перерахували гроші, а товар так і не отримали. 45-річна жінка втратила 3640 гривень, а 57-річний чоловік — 1500.

Троє подолян потрапили «на вудку» псевдобанкірів. Так, до 50-річного жителя обласного центру зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником банку і під приводом підвищення ступеня захисту картки випитала персональні данні і зняла з банківського рахунку чоловіка 15 тисяч гривень. 23 700 гривень втратила з рахунку 58-річна хмельничанка, до якої зателефонували під приводом об’єднання двох рахунків в один. А у 43-річної жительки Шепетівки псевдобанкіри під приводом підтвердження інформації про резервування товарів зняли з картки 2023 гривні.

У Хмельницькому невстановлена особа під приводом продажу електросхем шахрайським шляхом заволоділа 6000 гривень у 25-річної хмельничанки. А 29-річна жителька Старосинявського району перерахувала шахраям 7 тисяч гривень, намагаючись купити через інтернет автомобіль «ВАЗ 2107».

По усіх цих фактах шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі розшукують зловмисників.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне