Міського голову Нетішина не пустили на територію Хмельницької АЕС

Фото: ХАЕС

Прикрий інцидент стався 2 жовтня, коли мер міста-супутника ХАЕС Олександр Супрунюк намагався потрапити на територію підприємства. Відповідне відео міський голова Нетішина опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.

У Супрунюка була постійна перепустка для проходу на територію атомки, але її законність викликала сумніви у працівників служби безпеки підприємства, адже такі перепустки можуть мати лише працівники ХАЕС, котрі пройшли спецперевірку.

Обурений міський голова вирішив відразу записати відео, у якому чітко дав зрозуміти, що співпраці між ним та ХАЕС покладено кінець. І все через перепустку, яку він отримав ще за часів попереднього генерального директора. Саме так – поставив співпрацю міста та атомної в залежність від свого привілею проходити на територію атомки.

На ХАЕС уточнили, що Олександру Супрунюку запропонували пройти на територію атомки у супроводі, однак мер образився і відмовився.

Нагадаємо, що метою візиту міського голови Нетішина на ХАЕС 2 жовтня була участь в урочистостях з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне