Місто Кам’янець-Подільський та Шепетівський район: 12 квітня рятувальники ліквідували дві пожежі

Фото: km.dsns.gov.ua

О 17:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Нігинське Шосе у м. Кам’янець-Подільський.

Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить нежитлова будівля на площі 52 кв.м. Завдяки оперативним та злагодженим діям, вогнеборцям  вдалось запобігти поширенню вогню на сусідні будівлі.

km.dsns.gov.ua

О 17:42 бійці ДСНС локалізували загорання, а о 17:46 – повністю ліквідували. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

О 21:11 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу одного із житлових будинків у с. Судилків Шепетівського району.

km.dsns.gov.ua

На місце виклику негайно було направлено відділення 21 Державного пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Судилків. Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу, та не допущено розповсюдження полум’я на більшу площу житлового будинку.

Причину загоряння з’ясовують фахівці.

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські виявили браконьєра, який під час нересту ловив рибу за допомогою сітки. Рибу і знаряддя лову у чоловіка вилучили. Наразі встановлюється сума завданого збитку. По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне