“Ми маємо бути всі сильні і всі разом цю війну пережити”. У Хмельницькому відбулась акція в підтримку полонених

Фото: Суспільне Хмельницький

Сорок жителів Хмельниччини долучилися сьогодні, 27 жовтня, до щотижневої акції “Поверніть Героїв додому” в обласному центрі. Серед учасників – родичі українських полонених та близькі тих, кого вважають безвісти зниклими.

Про це розповіла Суспільне координаторка акції Леся Стебло.

“Ми, зібравшись всі тут, зробили свій вибір — підтримати наших близьких, рідних, друзів, які сьогодні перебувають у полоні”, — говорить Леся.

Серед учасників акції – Олександра, яка чекає на визволення чоловіка з російського полону.

“Сімнадцять місяців, як мій чоловік перебуває в полоні. Я думала, що найважче — це “Азовсталь”… Але полон триває і триває, і не бачимо кінця цьому”, — зізнається жінка.

Підтримати рідних військовополонених і безвісти зниклих прийшла на акцію подруга Олександри – Ірина.

“Ми нічого не знаємо про нього, як він, у яких умовах перебуває. Також моєї подруги з Києва колишній хлопець, він — військовий медик, знаходиться у полоні. Про нього теж нічого невідомо”, — розповідає Ірина.

Доєдналася сьогодні до акції у Хмельницькому і німкеня з українським корінням Елізабет.

“Ми маємо бути всі сильні і цю війну пережити всі разом. Коли закінчиться війна, ми будемо знати, що були дуже сильні і всі один одному допомагали”, — говорить Елізабет.

У Хмельницькому акцію “Поверніть Героїв додому”, зі слів її координаторки Лесі Стебло, організовують щоп’ятниці від 19 серпня минулого року. Наступна відбудеться третього листопада.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне