Минулої доби до поліції звернулось четверо громадян, які стали жертвами шахраїв

Фото: rubryka.com

Загальна сума збитку потерпілих склала майже 23 тисячі гривень. Також зловмисники ошукали неповнолітнього і відібрали у нього мобільний телефон.

Так, 16 листопада невстановлена особа зателефонувала до 31-річного жителя м. Городок і, представившись працівником банку, під приводом підвищення рівня захисту банківської картки випитала особисті дані і зняла з рахунку потерпілого 17 тисяч гривень.

43-річна хмельничанка, намагаючись придбати на одному із інтернет-сайтів цуценя, перерахувала за нього 4570 гривень, проте потенційного домашнього улюбленця так і не отримала.

Ще одна хмельничанка втратила кошти, намагаючись придбати через Інстаграм офісне крісло. 26-річна потерпіла перерахувала за неіснуючий товар 1400 гривень.

І вчора близько 15.00 години по вулиці Чорновола в обласному центрі на території НВК № 9 невстановлена особа, під приводом здійснення термінового телефонного дзвінка, шахрайським шляхом заволоділа у 12-річного школяра мобільним телефоном «Мейзу». Сума завданого збитку становить 3200 гривень.

Наразі за всіма перерахованими фактами поліцейські проводять перевірку та закликають громадян бути більш уважними і обачними щодо власних заощаджень.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне