Минулої доби на Хмельниччині горів приватний сінник та суха трава

1
Фото: km.dsns.gov

За минулу добу рятувальники ліквідували пожежу сухої трави у Шепетівському та Хмельницькому районах та загасили пожежу сінника на Деражнянщині. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

31 березня  о 15:57 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про  пожежу  сухої трави на відкритій території у с. Мальованка  Шепетівського району. На місце події відразу було направлено чергове відділення вогнеборців 21 ДПРЧ. Пожежу вдалось локалізувати о 16:25 та повністю ліквідувати о 16:37. В результаті пожежі вогнем знищено суху траву на площі 1 га.

Служба порятунку звертається до громадян з проханням бути уважними і в разі виявлення незначних загорянь самим намагатися їх ліквідувати. Якщо ж площа горіння не дозволяє цього зробити – телефонуйте за номером «101».

2

km.dsns.gov

Вже 31 березня о 18:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Буцнева Деражнянського району виникла пожежа приватного сінника та існує загроза перекидання вогню на поруч розташовані господарчі споруди.

На місце події негайно прибув черговий караул рятувальників 11 Державної пожежно-рятувальної частини.

Завдяки вмілим та злагодженим діям особового складу пожежно-рятувального підрозділу пожежу ліквідовано в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу. Пожежу локалізували о 18:28 та ліквідували о 18:34.

Ймовірна причина виникнення пожежі – дитячі пустощі з вогнем.

dav

km.dsns.gov

А о 19:29 на Оперативно-координаційний центр надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території в с. Черепова Хмельницького району.

Негайно на місце події було направлено чергові караули вогнеборців 1-го державного пожежно-рятувального загону. На момент прибуття підрозділів площа пожежі сягнула 4 га. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу вдалося локалізувати о 19:45 та ліквідувати о 19:49.

До гасіння пожежі було залучено 16 рятувальників на 3 одиницях аварійно-рятувальної техніки.

Травмованих та загиблих на пожежі не виявлено. Ймовірною причиною пожежі стало – необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, що вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне