Минулої доби на Хмельниччині поліцейські зафіксували 3 ДТП з травмованими

Фото: https://khm.gov.ua/

Аварії, в яких травмувалися 5 осіб, сталися в обласному центрі, а також у Городоцькому та Кам’янець-Подільському районах. 

Так, 30 грудня близько 11:20 години в м. Хмельницькому по пров. Шевченка 58-річний житель с. Шаровечка Хмельницького району, керуючи автомобілем «Део Ланос», не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на пішохода, 64-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП жінка отримала переломи двох ребер та великого пальця руки, їй була надана медична допомога без госпіталізації.

А близько 12:20 години на автодорозі сполученням «Житомир — Чернівці», поблизу с. Колибаївка, 23-річний житель м. Хмельницького, керуючи автомобілем «Skoda Superb», не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет. Внаслідок ДТП пасажир автівки, 24-річна жителька м. Київ, отримала компресійний перелом 2-го хребця та була госпіталізована в травматологічне відділення Кам’янець-Подільській центральної районної лікарні.

Того ж дня, близько 18:30 години на автодорозі сполученням «Городок — Гвардійське», поблизу с. Бедриківці, 25-річний житель с. Райківці Хмельницького району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2110», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген В3» під керуванням 33-річного жителя с. Борщівка. Внаслідок ДТП водій «ВАЗУ», його пасажир, 47-річна жителька с. Райківці, а також пасажир «Фольксвагену», 32-річна жителька с. Борщівка, отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до Городоцької центральної районної лікарні, стан їх здоров’я — задовільний.

По всіх вказаних випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне