Минулої доби на Хмельниччині поліцейські зафіксували 6 ДТП, в яких 2 людей загинуло та 7 отримали тілесні ушкодження

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Дві ДТП із загиблими сталися у Городоцькому районі, чотири інших — у Волочиському, Дунаєвецькому, Хмельницькому районах та м. Шепетівці. 

Про одну зі смертельних аварій, в якій загинув 45-річний житель Городоцького району, ми вже повідомляли раніше.

Інша аварія сталася близько 13:05 години в с. Балакири Городоцького району. За попередньою інформацією, 44-річний житель с. Жищинці, керуючи автомобілем «ВАЗ 2105», допустив з’їзд в кювет. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

 Також вчора, 21 вересня, поліцейські зафіксували чотири ДТП з травмованими.

Так, близько 13:00 години на автодорозі сполученням «Чернівці — Хмельницький», поблизу с. Колибань Хмельницького району, 38-річний житель с. Голосків Летичівського району, керуючи вантажним автомобілем «ДАФ» із напівпричепом, завантажений асфальтовою сумішшю, не впорався з керування та допустив з’їзд в кювет з подальшим перекиданням автомобіля. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні, стан його здоров’я лікарі оцінюють як середньої важкості. 

https://km.dsns.gov.ua/

А близько 15:25 години в смт. Війтівці Волочиського району 71-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Дніпро 11», не надав переваги в русі та під час розвороту допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2101» під керуванням 20-річного місцевого жителя. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, йому була надана медична допомога без госпіталізації. 

Близько 18:10 години на польовій дорозі поблизу с. Маків 43-річний житель с. Чечельник Дунаєвецького району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», не впорався з керуванням та допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні, лікарі оцінюють стан його здоров’я як задовільний. Його пасажир, 37-річний житель с. Чечельник, отримав численні травми і був госпіталізований до реанімаційного відділення, стан його здоров’я — важкий. 

Ще одна аварія сталася близько 20:45 години в м. Шепетівка на перехресті проспекту Миру та вулиці Островського. 40-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 210994», допустив зіткнення з автомобілем «SKODA SUPERB» під керуванням 52-річного місцевого жителя. В результаті ДТП водій «ВАЗу» та його пасажир, 41-річний місцевий житель, отримали тілесні ушкодження, їм була надана медична допомога без госпіталізації. Водія автівки «SKODA» госпіталізували до Шепетівської центральної районної лікарні, стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний. 

За вказаними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне