Минулої доби на Хмельниччині сталося 2 ДТП з потерпілими — поліцейські встановлюють обставини подій

Фото: https://hm.npu.gov.ua

5 квітня близько 00.45 години поблизу села Малий Чернятин Старокостянтинівського району 23-річний місцевий житель, рухаючись на мопеді «Коррадо», скоїв наїзд на 22-річного жителя Миколаївської області, який рухався у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП травмувалися і водій, і пішохід. Водія госпіталізували до реанімаційного відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні. Пішоходу надали медичну допомогу без госпіталізації.

Того ж дня у Хмельницькому по вулиці Зарічанській близько 21.49 години невстановлена особа, керуючи невстановленим автомобілем, виїжджаючи з двору на проїжджу частину, наїхала на 50-річного місцевого жителя та залишила місце події.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Наразі поліцейські працюють над встановленням особи водія та транспортного засобу і звертаються до можливих свідків події з проханням повідомити будь-яку інформацію на лінію «102».

В обох випадках правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне