Минулої доби на Хмельниччині сталося 3 автопригоди з потерпілими

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Дві із них мали місце в обласному центрі. Ще одна — на Красилівщині. У результаті ДТП травмувалися троє чоловіків.

Так, 21 квітня близько 08.30 години в мікрорайоні Озерна на перехресті вулиць Кармелюка та Панаса Мирного зіткнулися автомобілі «ВАЗ 2113» під керуванням 66-річного хмельничанина та «Фольксваген Т5» під керуванням 27-річного жителя с. Іванківці. У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до міської лікарні.

https://hm.npu.gov.ua/

Цього ж дня близько 18.00 години в обласному центрі по вулиці Кам’янецькій водій маршрутного таксі сполученням «Озерна — Катіон», 59-річний місцевий житель, допустив наїзд на 49-річного чоловіка, який перетинав дорогу в невстановленому місці. У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до реанімаційного відділення обласної лікарні.

https://hm.npu.gov.ua/

Ще одна ДТП з потерпілими сталася вчора на Красилівщині. 39-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ГАЗ», допустив наїзд на 19-річного юнака, який рухався в попутньому напрямку. У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до нейрохірургічного відділення обласної лікарні.

Наразі за всіма вищеперерахованими фактами поліцейські проводять розслідування та закликають громадян дотримуватися Правил дорожнього руху.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне