Минулої доби на Хмельниччині сталося 3 ДТП, у яких травмувалося 5 осіб

Фото: ШЕПЕТІВКА

Зокрема, у Білогірському районі автомобіль «ВАЗ» зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом сполученням «Кременець — Хмельницький», у результаті чого травмувався водій легковика та двоє пасажирів маршрутки.

28 грудня близько 02.40 години між селами Курівка та Мартинківці Городоцького району 23-річний житель Чемеровецького району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з відбійником. У результаті ДТП 34-річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Городоцької центральної районної лікарні.

https://hm.npu.gov.ua/

Близько 15.10 години в м. Шепетівка 72-річний місцевий житель, рухаючись на велосипеді, допустив зіткнення з автомобілем «БМВ 318» під керуванням 25-річного шепетівчанина. У результаті ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Шепетівської ЦРЛ.

Близько 17.00 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква» у Білогірському районі 46-річний житель с. Жемелинці, керуючи автомобілем «ВАЗ 2110», виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» сполученням «Кременець — Хмельницький» під керуванням 27-річного жителя Тернопільської області. У результаті ДТП травмувалися водій автомобіля «ВАЗ» та двоє пасажирів мікроавтобуса — 68-річна жінка та 35-річний чоловік. Усіх трьох доправили в Білогірську ЦРЛ.

https://hm.npu.gov.ua/

За усіма трьома фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють усі обставини автопригод.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне