Минулої доби на Хмельниччині сталося 3 ДТП, у яких травмувалося 5 осіб

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Дорожньо-транспортні пригоди мали місце у Ярмолинецькому, Віньковецькому районах та у м. Хмельницькому.

Так, 28 липня близько 09.30 години в селищі Віньківці по вулиці Гагаріна 23-річний місцевий житель, рухаючись заднім ходом на автомобілі «ВАЗ 21099», допустив наїзд на 83-річну місцеву жительку.

У результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до травматологічного відділення Віньковецької центральної районної лікарні. 

https://hm.npu.gov.ua/

Цього ж дня близько 14.00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Солобківці Ярмолинецького району 40-річний житель Теофіпольського району, керуючи автомобілем «Рено Кенго», виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем «Форд Мондео» під керуванням 51-річного жителя м. Черкаси, після чого з’їхав у кювет.

У результаті ДТП травмувалися водій та 28-річна пасажирка автомобіля «Рено Кенго». Обох госпіталізували до травматологічного відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні. Травми також отримав водій автомобіля «Форд Мондео», але після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

https://hm.npu.gov.ua/

Близько 20.28 години у Хмельницькому по вулиці Прибузькій неподалік Палацу творчості 23-річний житель м. Городок, рухаючись на автомобілі «Део Сенс», допустив наїзд на 28-річного хмельничанина, який перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження і у важкому стані був госпіталізований до реанімаційного відділення Хмельницької міської лікарні.

За усіма трьома фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне