Минулої доби на Хмельниччині сталося 4 ДТП, у яких 2 людини загинули та 3 отримали травми

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Крім того, поліцейськими було задокументовано 14 ДТП без травмованих.

Вчора, 9 липня, в області сталося 2 летальні ДТП — у Хмельницькому та Старокостянтинові. Крім того, було зафіксовано 2 ДТП з потерпілими.

Так, близько 09.00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Стуфчинці 75-річний хмельничанин на автомобілі «Skoda» під час виїзду з другорядної дороги зіткнувся з автомобілем «Opel Vivaro» під керуванням 23-річного жителя села Везденьки.

У результаті ДТП двоє пасажирок автомобіля «Skoda» 74 та 48 років отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до ортопедичного відділення обласної лікарні.

Цього ж дня близько 14.39 години у м. Красилові по вулиці Булаєнка поблизу магазину «Автозапчастини» 59-річний житель села Слобідка-Красилівська, керуючи автомобілем «ВАЗ 2109», під час розвороту допустив зіткнення з мотоциклом «Geon X-Road» під керуванням 36-річного місцевого жителя, який рухався в попутному напрямку.

https://hm.npu.gov.ua/

У результаті ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді численних саден і забоїв. Чоловікові надано медичну допомогу без госпіталізації.

https://hm.npu.gov.ua/

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють усі обставини ДТП і закликають громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне