Минулої доби на Хмельниччині сталося 4 пожежі різного характеру

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Упродовж 23 березня вогнеборці Хмельниччини 4 рази залучалися до гасіння пожеж.

Господарчі споруди горіли у приватних домогосподарствах населених пунктів Грузевиця Хмельницького та Судилків Шепетівського районів області. Ймовірно, в обох випадках причиною загорянь стали: недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів. Пожежі ліквідовано силами вогнеборців 4 та 21 ДПРЧ, а також МПК с. Судилків, яким вдалося запобігти подальшому поширенню полум’я та врятувати обидві будівлі від знищення.

Ще одна пожежа виникла на станції Богданівці Хмельницького району, де загорівся резервуар ТОВ “Альянс сервіс Інвест”, вогонь поширився на площу майже 180 кв.м. На гасіння були спрямовані підрозділи 25 ДПРП, 2 та 37 ДПРЧ обласного центру. Спільними зусиллями підрозділів пожежу було якнайшвидше ліквідовано та не допущено її розповсюдження.

А в обласному центрі на вул. Львівське шосе спалахнув вантажний фургон Ford Transit 460E. Пожежу оперативно ліквідували надзвичайники 1 ДПРЧ, проте вогонь встиг знищити бортовий комп’ютер, акумулятор автомобіля, дещо пошкодив облицювання кузова.

Причини останніх двох пожеж наразі з’ясовують фахівці.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне