Минулої доби на Хмельниччині сталися 2 ДТП, у яких травмувалися троє осіб

Фото: hm.npu.gov.ua

У Дунаєвецькому районі працівники ГУНП в Хмельницькій області, прямуючи у відрядження до Кам’янця-Подільського, стали свідками зіткнення «Волги» із вантажівкою, і до приїзду «швидкої» кваліфіковано надали потерпілим домедичну допомогу.

Зазначена автопригода сталася вчора, 11 жовтня, близько 11.30 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Лошківці Дунаєвецького району. 61-річний житель міста Дунаївці, керуючи автомобілем «Волга», допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Сканія», який стояв на узбіччі автодороги. 

hm.npu.gov.ua

У результаті зіткнення водій «Волги» отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв. Йому надали медичну допомогу без госпіталізації. У його 57-річного пасажира діагностували перелом лівої ноги. Чоловіка госпіталізували до Ярмолинецької центральної районної лікарні.

hm.npu.gov.ua

Цього ж дня близько 19.35 години у Хмельницькому по вулиці Панаса Мирного водій автомобіля «ВАЗ 21114» скоїв наїзд на 34-річного місцевого жителя, який переходив дорогу по «зебрі». У результаті зіткнення пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги зі зміщенням і був госпіталізований до травматологічного відділення міської лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне