Минулої доби на Хмельниччині у ДТП 2 особи загинули і 2 отримали травми — слідчі встановлюють обставини подій

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Дорожньо-транспортні пригоди мали місце у Летичівському, Хмельницькому та Полонському районах.

Так, вчора, 18 жовтня, близько 02.40 години поблизу м. Хмельницького 48-річний львів’янин, керуючи мікроавтобусом «Фольксваген», допустив наїзд на чоловіка, який перетинав дорогу в невстановленому місці. Від отриманих травм пішохід помер на місці події. Наразі його особу встановлюють поліцейські.

Цього ж дня близько 19.00 години на автодорозі М-12 поблизу с. Лісо-Березівка Летичівського району 66-річний житель селища Летичів, керуючи автомобілем «ВАЗ 2118», допустив наїзд на 40-річного місцевого жителя, який рухався на велосипеді. Від отриманих травм велосипедист помер у приймальному відділенні Летичівської центральної районної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Крім того, вчора близько 05.00 години в с. Новолабунь Полонського району 20-річний місцевий житель, керуючи скутером «Дельта», допустив падіння транспортного засобу. У результаті ДТП водій та його 20-річний пасажир отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до Полонської центральної районної лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне