Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалось двоє осіб. Один із них — 8-річний хлопчик

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

25 липня на території області сталося 2 ДТП з потерпілими. У Хмельницькому травмувався 8-річний хлопчик, а поблизу м. Славута — 21-річний мотоцикліст. 

Так, 25 липня близько 18.00 години на автодорозі «Н-25» сполученням Городище-Рівне-Староконстянтинів поблизу м.Славута відбулось зіткнення автомобіля «Форд Фокус»  та мотоцикла «Кавасакі».

За кермом авто перебував 45-річний мешканець с. Крупець Шепетівського району. Водій мотоцикла – 21-річний славутчанин. Останній отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні. 

Цього ж дня близько 18.15 години по вулиці Проскурівській в обласному центрі автомобіль «КіА» скоїв наїзд на 8-річного хлопчика, який перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до травматологічного відділення міської дитячої лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події та закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися правил та берегти своє життя і здоров’я.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне