Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалось троє жінок

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

15 вересня на Хмельниччині сталося 2 ДТП з потерпілими — на Кам’янеччині та у м. Хмельницькому. Травми отримали троє жінок.

Так, 15 вересня  близько 03.30 години в с. Жванець на Кам’янеччині водій «БМВ» не впорався з керуванням і допустив зіткнення з електроопорою, після чого автомобіль перекинувся. У результаті дві жінки 42 і 30 років, які були в салоні авто, отримали тілесні ушкодження. Працівникам ДСНС навіть довелось деблокувати потерпілих із понівеченого автомобіля. Старшу жінку госпіталізували, а молодшу після надання медичної допомоги відпустили додому.

Цього ж дня близько 7.25 години у Хмельницькому по вулиці Проскурівського Підпілля 65-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат», допустив наїзд на 23-річну хмельничанку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті ДТП жінка отримала  тілесні ушкодження і була госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне