Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалися два скутеристи

5
Фото: Антикор

Обидві дорожньо-транспортні пригоди сталися на Шепетівщині. Травми отримали 28-річний чоловік та 73-річний пенсіонер. Про аварії інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Так, 23 квітня, близько 14.10 години в селі Михайлючка 73-річний місцевий житель, керуючи скутером «Кануні», під час повороту ліворуч не впорався з керуванням та допустив зіткнення з причепом вантажівки «МАН» під керуванням 47-річного жителя Ізяславського району.

У результаті ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини та перелому лівої ключиці і був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні.

Того ж дня близько 17.36 години в самій Шепетівці по вулиці Старокостянтинівське щосе 32-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2105», здійснюючи поворот ліворуч, допустив зіткнення зі скутером «Вайпер» під керуванням 28-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП скутерист отримав тілесні ушкодження у вигляді забою голови і був госпіталізований в операційне відділення районної лікарні.

Стан обох потерпілих лікарі оцінюють як стабільний.

І в першому, і в другому випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за   ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі з’ясовуються усі обставини подій.

Принагідно працівники поліції закликають водіїв двохколісних транспортних засобів не нехтувати власною безпекою, користуватися шоломами та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, що на Красилівщині чоловік напідпитку викрав сусідський автомобіль. У Красилівському районі працівники групи реагування патрульної поліції затримали 34-річного чоловіка. Він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння (2,2 проміле), викрав у сусіда автомобіль, на якому протаранив декілька парканів. По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне