Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалися двоє неповнолітніх

Фото: hm.npu.gov.ua

У Полонному під час зіткнення з автівкою постраждав 15-річний мотоцикліст, а в Городку на пішохідному переході травмувалась 16-річна дівчина.

Вчора, 1 листопада, близько 10.33 години в райцентрі Полонне по вулиці Лесі Українки 15-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Ліфан», допустив зіткнення з автомобілем «Москвич» під керуванням 66-річного пенсіонера.

У результаті ДТП підліток отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому стегна і був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні.

Цього ж дня близько 19.00 години по вулиці Шевченка в райцентрі Городок 46-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Рено Кенго», на нерегульованому пішохідному переході допустив наїзд на 16-річну місцеву жительку.

У результаті ДТП неповнолітня отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та закритої черепно-мозкової травми і була госпіталізована до Городоцької центральної районної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне