Минулої доби на Хмельниччині у ДТП травмувалися троє пішоходів

Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортні пригоди сталися вчора, 23 грудня, у Хмельницькому та Старокостянтинові.

Так, близько 17.10 години в Хмельницькому по вулиці Толстого 61-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21093», скоїв наїзд на двох жінок 43 та 54 років, які перетинали дорогу по нерегульованому переході.

У результаті ДТП 43-річна жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла та обширної гематоми голови. У 54-річної жінки діагностували пошкодження зв’язок на ногах та перелому лівої руки. 

Обох потерпілих госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні.

А близько 17.40 години і м. Старокостянтинів по вул. Попова 43-річний місцевий житель на автомобілі «Део Ланос» скоїв наїзд на 66-річну місцеву жительку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому потиличної кістки за закритої черепно-мозкової травми. Жінку госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне