Минулої доби на Хмельниччині з різних причин виникло 5 пожеж

Фото: km.dsns.gov.ua

5 разів довелося підрозділам ДСНС області виїжджати на ліквідацію пожеж, що сталися з різних причин в різних районах області.

Ймовірно, через коротке замикання загорілось у житловому будинку в с. Женишківці Віньковецького району. На момент прибуття бійців 27 Державного пожежно-рятувального поста пожежа поширилась на площу 70 кв.м. До гасіння також залучалась місцева пожежна охорона села Женишківці. Близько 20-ти хвилин знадобилось вогнеборцям, аби остаточно ліквідувати пожежу та врятувати будинок від знищення вогнем.

km.dsns.gov.ua

Спалахнув будинок і в приватному секторі обласного центру на вул. Рудьковецькій. 3 кв.м загоряння рятувальники 37 та 3 ДПРЧ приборкали за лічені хвилини. Як виявилось, загорілось через порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів. А з 10 кв.м загоряння, що, вірогідно, з цієї ж причини сталося в житловому будинку в с. Ілятка Старосинявського району, довелось гасити бійцям 34 ДПРП та МПК с. Заставці, з чим вони успішно впорались та запобігли розповсюдженню полум’я.

km.dsns.gov.ua

Окрім того, горіли допоміжні споруди у домогосподарствах в селах Сморшки Ізяславського та Нагоряни Кам’янець-Подільського районів. У першому випадку 50 кв.м пожежі ліквідовано силами рятувальників 13 ДПРЧ та МПК с. Білогородка. Окрім покриття й перекриття, вогонь встиг знищити тонну сіна. А в другому випадку із 8 кв.м загоряння швидко впорались вогнеборці 6 ДПРЧ.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне