Минулої доби в області було 6 пожеж

Протягом доби 11 травня у Хмельницькій області вогнеборці ліквідували 6 пожеж.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, о 10:40 у селі Козачки  Летичівського району загорілась допоміжна споруда у приватному секторі. Причина займання – коротке замкнення електромережі. Вже о 14:10 з цієї ж причини загорілася приватна господарча будівля в смт Летичів. Вогонь оперативно ліквідували вогнеборці 15 ДПРЧ.

О 22:51 виникла пожежа сміттєвого баку в м. Хмельницький по вул. Чкалова. Ймовірна причина загоряння – необережність під час куріння.

Ще одна приватна господарча будівля спалахнула у с. Коськів Шепетівського району, звідки о 23:35 надійшло повідомлення про пожежу. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

12 травня о 01:21 виникла пожежа господарчої будівлі в м. Полонне, яку вдалося швидко ліквідувати бійцям 17 державної пожежно-рятувальної частини. Причина пожежі встановлюється.

Наступна пожежа виникла у с. Зверхівці Городоцького район. Повідомлення про загоряння допоміжної споруди житлового сектору надійшло до Служби порятунку о 02:36. Рятувальники 38 ДПРП, які прибули на виклик, швидко впоралися з вогнем та не допустили його подальшого розповсюдження. Причина пожежі встановлюється.

Нещасних випадків на пожежах не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне