Минулої доби вогнеборцям довелося 4 рази гасити пожежі, що виникали в різних куточках Хмельниччини

Фото: km.dsns.gov.ua

На території області упродовж минулої доби виникло 4 пожежі різного характеру.

Вранці 10 лютого загорілась допоміжна споруда в одному з приватних домогосподарств міста Нетішин. На момент прибуття вогнеборців 8 Державної пожежно-рятувальної частини палало на площі 30 кв.м. Завдяки оперативним і злагодженим діям підрозділу пожежу вдалося приборкати за лічені хвилини та не допустити подальшого поширення вогню. Причина загоряння наразі з’ясовується.

km.dsns.gov.ua

О 18:01 поки що з невідомої причини спалахнуло сміття на відкритій місцевості на вул. Ринкова Площа в м. Славута. Прибувши за викликом, вогнеборці 18 ДПРЧ швидко впорались із загорянням.

Вже о 21:17 виникла пожежа квартири в житловому будинку на вул. Смирнова в Кам’янці-Подільському. Рятувальники 5 ДПРЧ, котрі оперативно прибули на місце події, негайно приступили до гасіння і зупинили вогонь, запобігши його розповсюдженню. Ймовірно, причиною загоряння могло стати коротке замикання електромережі.

Дещо пізніше — о 21:40 бійці 9 ДПРЧ мчали за викликом до села Ріпна Волочиського району, де, вірогідно, через порушення протипожежних правил під час експлуатації печі сталась пожежа в житловому будинку. Вогнеборці ДСНС та МПК села Соломна швидко впорались із загорянням, що встигло дещо пошкодити перекриття будівлі.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне