Мисливці продовжують порушувати правила полювання

Фото: https://khmeln.dei.gov.ua/

Сезон полювання на пернату дичину триває. На жаль, й продовжують траплятись випадки порушення правил полювання, а скоріше – нехтування загальними правилами.

Така ситуація відбулась цими вихідними. Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища, під час рейду на водно-болотних угіддях Хмельницького району, виявили трьох порушників та склали, відповідно, три протоколи за ст. 85 ч. 1 кодексу України про адмінправопорушення за відсутність записів у контрольних картках обліку добутої дичини.

Ще раз нагадуємо, що ч.1 статті 85 КУпАП «Порушення правил використання об’єктів тваринного світу» передбачає покарання у вигляді штрафу на громадян від шести до шістдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 102 грн. до 1020 грн.) і попередження або накладання штрафу на посадових осіб – від тридцяти до дев’яноста неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 510 грн. до 1530 грн.).

З метою попередження, виявлення та припинення порушень правил полювання Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області продовжує проводити рейдові перевірки на мисливських угіддях області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне