Н-03: 50 км автодороги із новим асфальтобетонним покриттям

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

У рамках програми  Велике будівництво ремонтується 60 км автодороги Н-03 Житомир-Чернівці.

На сьогодні, всі шари нового асфальтобетонного покриття влаштовано на 50 км, що на ділянці від м. Хмельницького до м. Кам’янець-Подільського.

Окрім того, ремонтуються три вулиці у м. Кам’янець-Подільському, зокрема: завершено асфальтобетонні роботи на вул. Крип’якевича, розпочато ремонт вулиць Кармелюка та Франка.

Рух вулицями, де ведуться роботи, закритий, об’їзд здійснюється через проспект Грушевського.

Працює п’ять підрядних організацій: ПАТ «Хмельницьке ШБУ №56», ТОВ «СП «Автострада», ТОВ “ЕДБ”, ТОВ «СТЛ+М» та ПП ВКФ «Будмонтажсервіс».

https://www.adm-km.gov.ua/

До уваги водіїв! На ділянках ремонту автодороги Н-03 рух автотранспорту організовано у реверсному режимі, який регулюється світлофорами. Тому виникають затори, враховуйте це, плануючи свої поїздки. Просимо вибачення за незручності та дякуємо за розуміння!

Цьогорічні амбітні плани Укравтодору щодо відновлення автодороги Н-03 Житомир-Чернівці у межах Хмельниччини майже реалізовані. На 2021 рік плани не менш амбітні, зокрема планується реконструювати та капітально відремонтувати ще 80 км шляху: від кордону із Житомирщиною до м. Хмельницького та ділянку від межі Чернівецької області до м. Кам’янець-Подільського.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне