На Білогірщині чоловік обікрав будинок 72-річної пенсіонерки

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Вчора, 5 січня, до Шепетівського райуправління поліції звернулась мешканка смт Білогір’я. Потерпіла повідомила, що її будинок обікрали — з шафи зникло 5200 гривень. Правоохоронці затримали зловмисника за декілька годин.

У результаті проведених оперативних заходів співробітники кримінальної поліції Шепетівського райуправління впродовж декількох годин встановили особу зловмисника. Крадієм виявися 20-річний житель м. Шепетівка. 

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник приїхав зі знайомим до Білогір’я. Чоловік ходив по господарствах під приводом купівлі пір’я та горіхів у місцевих жителів. Таким чином дізнався про відсутність хазяйки одного з будинків та вирішив обікрасти оселю. Виніс усі заощадження пенсіонерки — трохи більше 5 тисяч гривень. 

Після скоєного крадій втік до м. Шепетівка на таксі. 

Правоохоронці оперативно встановили його особу та вже за кілька годин чоловік давав зізнавальні покази і видав частину викрадених коштів. 

Слідчі Шепетівського райуправління поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За скоєне йому може загрожувати до 6 років ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне