На Чемеровеччині поліцейські затримали злодія завдяки слідам на снігу

Фото: https://sucai.gaoding.com/

Злодій сподівався, що власники приїдуть на дачу аж навесні, але прогадав — вони приїхали за кілька днів після крадіжки і виявили зникнення речей. Потерпілі звернулись до поліції, і сліди на снігу привели правоохоронців прямо до будинку підозрюваного.

Подія сталася в селі Романівка на Чемеровеччині. На початку лютого власники приїхали на дачу і побачили, що будинок обікрали — злодій через вікно проник всередину і викрав електроінструменти, металеві вироби та інші цінні речі на загальну суму близько 15 тисяч гривень.

Потерпілі звернулись за допомогою до поліції. Правоохоронці, які виїхали на виклик, оглянули місце події і побачили, що сліди на снігу ведуть прямо від будинку потерпілих до господарства односельця.

 

Сліди належали 21-річному молодику. Хлопець зізнався у скоєному і показав, де заховав викрадені речі. Їх вилучили і після експертизи повернуть власникам. Розслідування здійснюється в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне