На Дністровському водосховищі впіймали браконьєра, який наловив риби майже на мільйон гривень

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зловмисник здійснював незаконний вилов риби в забороненому місці — на зимувальній ямі — з гумового човна за допомогою сіток.

Вчора, 1 грудня, близько 16.00 години на Дністровському водосховищі в адміністративних межах с. Колодіївка Кам’янець-Подільського району водні поліцейські спільно з Чернівецьким рибоохоронним патрулем виявили 44-річного місцевого жителя, який здійснював незаконний вилов риби в забороненому місці — на зимувальній ямі — з гумового човна за допомогою сіток. 

На момент виявлення чоловік наловив близько 50 кг риби. За попередніми підрахунками, збитки, завдані рибному господарству України, складають більше 980 тисяч гривень. 

За даним фактом дізнавачі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають. 

Нагадаємо, постановою Кабінету Міністрів України від 6 жовтня 2021 року було значно підвищено такси за незаконний вилов риби.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне