На фронті загинуло п’ятеро військовослужбовців з Хмельниччини

Фото: колаж newskm.net

На війні проти російських окупантів загинуло п’ятеро військовослужбовців з Хмельницької області. Повідомляє НГП.

Під час застосування противником мінометного вогню 2 лютого, поблизу населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області загинув 21-річний солдат Фльорко Віктор Вікторович. Віктор Фльорко народився 15 січня 2003 року у с. Глибівка (Новоушицька ТГ) в багатодітній сім’ї. В травні 2023 року пішов служити у ЗСУ за контрактом. У Віктора залишилися батьки, сестри, брат.

31.01.2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині, загинув житель села Баговиця Старенький Василь Станіславович. Василю Станіславовичу назавжди 45.

Під час стрілецького бою, 02 лютого 2024 року, в районі населеного пункту Авдіївка Донецької області загинув житель села Міцівці (Новодунаєвецька ТГ) – Михайло Добровольський. Йому назавжди 49.

5 лютого 2024 року загинув Кух Віталій Анатолійович, повідомили у Волочиській міській раді. 2 квітня 2023 року Віталій став добровольцем в на захист України. Після проходження військового вишколу в Рівному проходив службу в 93 Окремій Механізованій бригаді «Холодний Яр», яка безпосередньо займала позиції під Бахмутом Донецької області. В боях отримав дві контузії. У нього залишились батько, мати, дружина Наталія, сини Максим та Ярослав, дочка Олександра та брат з сімʼєю.

30 січня 2024 року в одній із  найгарячіших точок цієї війни – на Донеччині загинув 53-річний житель с. Білогородка, оператор відділення управління командира батареї реактивної артилерійської батареї Гринчук Володимир Васильович. 06 лютого 2024 року, Герой навіки повернувся на малу Батьківщину, щоб нарешті знайти спочинок у рідному краю. У зв’язку із цим на території Ізяславщини у період з 05 по 07 лютого 2024 року включно оголошено  триденну загальногромадську жалобу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне