На Городоччині відкрили новий лікувальний корпус ЦРЛ

Фото: www.adm-km.gov.ua

Сьогодні в м. Городок відбулося урочисте відкриття нового лікувального корпусу центральної районної лікарні. Розділити цей радісний для громади Городоччини момент завітали керівники області, району, ОТГ, колектив лікарні та мешканці міста.

Висловлюючи слова вітання Вадим Лозовий наголосив, що відкриття цього лікувального корпусу є яскравим прикладом об’єднання зусиль представників усіх рівнів влади, адже кошти для реалізації цього проекту виділялися і з державного бюджету за рахунок ДФРР, і з обласного та районного, не залишились осторонь і спонсори.

www.adm-km.gov.ua

Голова адміністрації подякував всім хто долучився до цієї доброї справи. Після офіційної частини, високопосадовці та гості урочистого зібрання мали можливість оглянути новий лікувальний корпус центральної районної лікарні.

www.adm-km.gov.ua

Будівництво лікувального корпусу на 120 ліжкомісць було відновлено у 2015 році. Загальна кошторисна вартість об’єкту складає 52,8 млн. гривень.

www.adm-km.gov.ua

За кошти обласного бюджету (1479,9 тис. грн.) придбано лапароскопічну стійку, а за кошти районного бюджету (1947,7 тис. грн..) комплекс обладнання для лапароскопічного втручання, що дозволяє хірургам на більш професійному рівні проводити оперативні втручання.

За спонсорські кошти проведено перекриття хірургічного, інфекційного, кардіологічного, терапевтичного, гінекологічного відділень центральної районної лікарні.

За кошти районного бюджету та спонсорські кошти у всіх відділеннях центральної районної лікарні та приміщеннях поліклініки проведено заміну вікон, дверей на енергозберігаючі.

За кошти обласного бюджету в сумі 500 тис. грн. та районного бюджету в сумі 792,8 тис. грн. збудовано блочно-модульну котельню на твердому паливі для центральної районної лікарні. Введення її в експлуатацію дозволяє відчутно зекономити бюджетні кошти. Якщо у 2015 році за використання природного газу для опалення було використано більше 1216,3 тис. грн. то на закупівлю дров витрачається 680 тис. грн., економія коштів майже в 2 рази.

www.adm-km.gov.ua

За 4 роки за кошти районного бюджету для ЦРЛ та РЦПМСД придбано 3 санітарних автомобілі.

У 2018 році за кошти районного бюджету в сумі 999,2 тис. грн. проведено утеплення та заміну покрівлі стоматологічного відділення ЦРЛ та приміщення бухгалтерії.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне