На гостину до Святого Миколая

66
Фото: khm.gov.ua

Наближаються новорічно-різдвяні свята, які несуть атмосферу чарівності, добра і милосердя. 1 грудня у центрі Хмельницького, поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка, розгорнуто Різдвяний ярмарок. Разом з відкриттям ярмарку засяяла вогнями й головна новорічна ялинка міста.

Вже збирається в дорогу Святий Миколай, який для кожного малюка готує подарунки. До свята Миколая у Хмельницькому відбудуться різноманітні заходи. У середмісті, поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка, поряд з головною ялинкою та будиночками з різноманітними сувенірами, прикрасами, смаколиками та напоями розташувалася гостина Святого Миколая.

19 грудня о 18.00 на майданчику перед кінотеатром ім. Т.Г. Шевченка відбудеться свято Миколая! Тож чекаємо усіх: і дорослих, і малих на свято та на зустріч зі Святим Миколаєм.

Резиденція Святого Миколая відчинить свої двері для маленьких хмельничан у п’ятницю, 20 грудня, о 17-ій годині. Працюватиме щоденно з 20 грудня 2019 року до 9 січня 2020 року з 17 до 19 години, крім 31 грудня, 6 і 7 січня.

Крім цього, управління культури і туризму підготувало ще багато цікавих заходів.

Зокрема, з 14 до 19 грудня у бібліотеках міста Централізованої бібліотечної системи відбудеться цикл заходів (майстер-клас з прикрашання печива (миколайчиків), новорічні інсталяції, літературний конкурс).

З 16 до 20 грудня з 17.00 до 19.00 у Хмельницькій дитячій школі мистецтв триватиме культурно-мистецька акція «Діти для дітей». Її учасники проводитимуть благодійні новорічні ранки та свята Миколая для школярів міста, дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, для хлопчиків і дівчаток з багатодітних родин та сімей учасників АТО. Учні дитячої школи мистецтв демонструватимуть дітям виставу “Святий Миколаю, прийди до нас з раю”.

18 грудня о 16.00 у Дитячій школі мистецтв «Райдуга» відбудеться концертна програма для вихованців дошкільного навчального закладу №35. Цього ж дня о 16.00 учні музичного відділення Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» влаштують святковий концерт «Миколай іде по світу» для мешканців Хмельницького геріатричного пансіонату для ветеранів війни та праці.

19 грудня в обласній філармонії учні мистецьких шкіл міста візьмуть участь у святковій благодійній акції «Листи до Святого Миколая», в рамках співпраці з Хмельницьким обласним благодійним фондом «Карітас».

Нагадаємо, що цікава розважальна програма запланована на увесь період свят. Тож, запрошуємо жителів та гостей міста взяти участь у яскравому, видовищному новорічно-різдвяному дійстві, яке створить гарний святковий настрій на весь рік.

 

 
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне