На Ярмолинеччині горіла вантажівка з вугіллям

111
Фото: km.dsns.gov

20 лютого о 19:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у причепі вантажного автомобіля на автодорозі Житомир-Чернівці поблизу села Соколівка Ярмолинецького району виникла пожежа. Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Негайно за викликом було направлено чергове відділення рятувальників 22-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що горить фура з деревним вугіллям, площа пожежі становила 3кв.м.

2

km.dsns.gov

Пожежу локалізовано 19:25, ліквідовано – о 19:30. Ймовірна причина пожежі – самозаймання речей та матеріалів. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Як з’ясувалось, автомобіль загорівся під час руху. На момент виникнення пожежі в транспортному засобі, перебув лише водій.

Нагадаємо, що шепетівські рятувальники ліквідували дві пожежі в житловому секторі. 17  лютого  о 21:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватної житлової будівлі в с. Судилків Шепетівського району. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. На місце виклику прибуло чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда с. Судилків. На момент прибуття бійців ДСНС на місце події площа пожежа сягала 20 кв.м, вогнем було охоплено всі чотири кімнати будинку. Вогнеборці ліквідували загоряння о 21:23 .

Цього ж дня 22:39 Службу порятунку повідомили про пожежу ще одного житлового будинку в с. Судилків. Надзвичайники за лічені хвилини прибули до місця події. Вже тоді горіло на площі 40 кв.м. Завдяки оперативним та вправним діям бійців ДСНС, пожежу вдалось оперативно локалізувати та о 22:59 – ліквідувати, врятувавши від вогню поряд розташований житловий будинок. Наразі правоохоронці за обома фактами загорянь проводять розслідування. Ймовірна причина пожеж в обох випадках –  підпал.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне