На Кам’янеччині 8-річна дівчинка отримала ножові поранення. У причетності підозрюється її старший брат

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Спочатку думали, що дівчинка поранилась у результаті нещасного випадку, проте перевірка показала, що ножові поранення потерпілій міг завдати її старший брат. За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини.

28 травня близько 19:00 години на лінію «102» надійшло повідомлення від жителів одного із сіл Кам’янеччини про те, що поранилась сусідська 8-річна дівчинка. Вона скривавлена прибігла до сусідки і просила про допомогу. Сусідка викликала швидку допомогу та поліцію. 

Патрульний екіпаж відділення поліції № 1 Кам’янець-Подільського РУП за лічені хвилини приїхав на виклик. А оскільки швидка допомога була ще в дорозі, поліцейські Віталій Данилюк та Артем Штих оглянули дівчинку, виявили в неї ножові поранення, після чого зупинили кровотечу і наклали пов’язку. Далі правоохоронці передали дівчинку медикам. Її госпіталізували до Кам’янець-Подільської райлікарні, де прооперували.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та ювенальний поліцейський. Як з’ясувалось, сусідам дівчинка сказала, що поранилась, коли різала хліб. Проте під час перевірки усіх фактів та спілкування з учасниками події поліцейські з’ясували, що до нанесення ножових поранень потерпілій може бути причетний її 12-річний брат.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне