На Кам’янеччині горіли кафе і підвал в житловому будинку

рятувальників
Фото: km.dsns.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Так, дві пожежі відбулись вночі 16 грудня.

О 05:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні багатоквартирного житлового  будинку на вулиці Героїв Небесної Сотні в місті Кам’янець-Подільський.

На Кам'янеччині дві пожежі

Фото: km.dsns.gov.ua

До місця події прибули чергові караули рятувальників 5 та 6 Державних пожежно-рятувальних частин. Пожежу площею 4 кв. м було локалізовано о 05:15 та ліквідовано о 05:19.Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Травмованих та загиблих на пожежі не було.

На Кам'янеччині дві пожежі

Фото: km.dsns.gov.ua

О 03:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Дружби Народів в м. Кам’янець-Подільський горить кафе.

Негайно на місце події прибули вогнеборці 2-го державного пожежно-рятувального загону. В складі ланок газодимозахисної служби рятувальники приступили до гасіння пожежі. Під час розвідки, на свіже повітря надзвичайники вивели 44-річну жінку, яку із значними опіками передали працівникам швидкої медичної допомоги.

На Кам'янеччині дві пожежі

Фото: km.dsns.gov.ua

Пожежу площею 50 кв.м локалізували о 03:35 та ліквідували о 03:40, не допустивши поширення вогню на поруч розташовані приміщення магазинів. До гасіння пожежі залучались 8 рятувальників на 2 одиницях пожежної та спеціальної техніки. Причини пожежі встановлюються.

Фото: km.dsns.gov.ua

Нагадаємо, що в ніч з 10 на 11 грудня в області трапилось 4 пожежі. Через необережне поводження з вогнем виникла пожежа житлового будинку у с.Жищинці Городоцького району. У с.Пліщин Шепетівського району загорівся житловий будинок через порушення протипожежних правил при експлуатації електрообігрівальних приладів. У Хмельницькому виникла пожежа електрощитової у торговому центрі на вул.Проскурівській. У с.Гелетинці, що неподалік Хмельницького, спалахнула господарча споруда.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне