На Кам’янеччині місцевого жителя, який намагався уникнути покарання за нетверезе кермування, викрили на спробі підкупу поліцейського

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Працівники Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ у взаємодії з cлідчим відділом Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва місцевої прокуратури задокументували факт надання неправомірної вигоди працівнику поліції.

Місцевий житель намагався уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння і вирішив підкупити заступника начальника відділення №1 Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області, запропонувавши йому 7 тисяч гривень.

Поліцейський одразу після отримання такої пропозиції повідомив про це своє керівництво. Відтак, сьогодні, 24 лютого, після передачі неправомірної вигоди правоохоронцю, горе-водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Розслідування здійснюється в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне