На Кам’янеччині поліцейські оперативно розкрили крадіжку 42-х двигунів з місцевого підприємства

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зловмисником виявився 57-річний чоловік, який працював на охоронній фірмі, що обслуговувала підприємство. Усі викрадені двигуни у нього вилучили і після експертизи повернуть власнику.

Вчора, 5 липня, близько 9.30 години на лінію 102 надійшло повідомлення про крадіжку електродвигунів з підприємства на Кам’янеччині. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила відсутність на підприємстві 42 електродвигунів.

Правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 57-річний чоловік, який працював на охоронній фірмі, що обслуговувала підприємство, і якраз перебував у цей день на зміні. Перед тим, як зірвати замок та пломбу і проникнути до приміщення, він відігнув в протилежну сторону камеру відеоспостереження, але недостатньо. Саме переглянувши відео, поліцейські встановили особу зловмисника. Щоб приховати свою причетність до  злочину, чоловік навіть повісив на двері схожий замок та опечатав їх схожою пломбою.

Викрадене чоловік перевіз власним автомобілем до себе додому. Слідчі провели огляд території господарства зловмисника та вилучили викрадені двигуни.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне