На Кам’янеччині поліцейські розшукали нетверезого винуватця ДТП, який втік з місця події

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Винуватцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Подія трапилась вчора вранці в с. Кам’янка по вулиці Шевченка. 28-річний водій автомобіля «Мерседес» допустив наїзд на 47-річного велосипедиста. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення лікарні.

Після скоєння наїзду зловмисник втік з місця пригоди та намагався заховати пошкоджену автівку, щоб уникнути відповідальності. Але поліцейські швидко встановили особу водія та затримали його, а транспортний засіб вилучили. Як виявилось, водій керував автомобілем, будучи напідпитку. Вміст алкоголю в його організмі перевищував допустиму норму в 6 разів.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України та встановлюють обставини події. Наразі водій затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. За скоєне зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Міру покарання визначить суд.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне