На Кам’янеччині водні поліцейські виявили браконьєрів, які завдали збитків державі більш як на 330 тисяч гривень

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Сьогодні, 10 вересня, близько 5-ї години ранку на річці Дністер поблизу села Гораївка водні поліцейські Кам’янець-Подільського райуправління поліції під час спільного відпрацювання з колегами із управління охорони водних біоресурсів, Державного агентства меліорації та рибного господарства України та чернівецького рибоохоронного патруля виявили браконьєрів, які якраз знімали сітки з рибою та вантажили їх у човен.

Загалом правоохоронці нарахували 8 сіток загальною довжиною близько 1600 метрів, за допомогою яких незаконно виловили 367 екземплярів риби, з яких 23 — червонокнижних вирезуби. Сума завданих збитків становить майже 335 тисяч гривень.

https://hm.npu.gov.ua/

Незаконні знаряддя лову, рибу та човен правоохоронці вилучили. На браконьєрів склали адміністративні протоколи за порушення у сфері охорони довкілля. Поліцейські продовжують працювати на місці події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне